Atunci cand gatim ne place sa fim cat mai eficiente si sa economisim timp.
Pentru toate gospodinele care-si doresc acelasi lucru, avem cateva trucuri care sa le ajute in acest sens.
Iata-le:
1. Daca puneti o lingura de lemn deasupra oalei in care fierbeti pastele sau laptele, nu va mai trebui sa paziti oala, pentru ca aceasta nu va mai da in foc.
2. Nu mai pierdeti timpul decojind fructul de mango cu un cutit. Folositi un pahar.
3. Taiati verdeturile cu un feliator de pizza.
4. Spargeti ouale lovindu-le de o supratata plata, nu de marginea vasului. Astfel, coaja se va crapa uniform si nu veti mai pierde timp incercand sa culegeti cojile din albus.
5. Cea mai simpla metoda de a scoate un sambure de avocado.
6. Pentru a accelera procesul de marinare si fragezire al carnii, puneti si un pic de bicarbonat de sodiu.
7. In loc sa fierbeti ouale, bagati-le la cuptor. O sa dureze in jur de 30 de minute, dar la final acestea vor fi mult mai gustoase si cremoase decat ouale fierte.
8. Omelta se face mult mai repede si mai simple la Panini Maker.
9. Curatati usturoiul in doar cateva secunde. Puneti cateii de usturoi intr-un borcan si agitati-l bine.
10. Folositi un Crock-Pot! Astfel, cina se gateste singura in timp ce voi sunteti la locul de munca sau la plimbare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii