Cum sa prepari mugurii de fasole Mugurii de fasole crocanti adauga arome placute si o textura deosebita la o mare varietate de mancaruri. Foloseste sfaturile de mai jos legate de modul de preparare a lor si apoi adauga-i la diferite mancaruri preparate la foc iute (stir-fry), supe si salate. Sfatul 1: Se recomanda ca mugurii sa fie folositi la scurt timp dupa cumparare evitandu-se astfel senzatia de cleios pe care o pot capata. Rupe cu mana cozile atoase. Sfatul 2: Patreaza mugurii intr-un caston cu apa in frigider si schimba apa o data la doua zile timp de cinci zile. Sfatul 3: Scurge apoi apa si sterge mugurii cu ajutorul unor servetele de hartie. Adauga la mancarurile prajite la foc iute, supa de taitei sau salata asiana. Alte articole recomandate
Bucataria brazilianaCele mai tari produse care lupta impotriva obezitatii!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii