Cum sa prepari mugurii de fasole Mugurii de fasole crocanti adauga arome placute si o textura deosebita la o mare varietate de mancaruri. Foloseste sfaturile de mai jos legate de modul de preparare a lor si apoi adauga-i la diferite mancaruri preparate la foc iute (stir-fry), supe si salate. Sfatul 1: Se recomanda ca mugurii sa fie folositi la scurt timp dupa cumparare evitandu-se astfel senzatia de cleios pe care o pot capata. Rupe cu mana cozile atoase. Sfatul 2: Patreaza mugurii intr-un caston cu apa in frigider si schimba apa o data la doua zile timp de cinci zile. Sfatul 3: Scurge apoi apa si sterge mugurii cu ajutorul unor servetele de hartie. Adauga la mancarurile prajite la foc iute, supa de taitei sau salata asiana. Alte articole recomandate
Bucataria brazilianaCele mai tari produse care lupta impotriva obezitatii!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii