Cum sa prepari mugurii de fasole Mugurii de fasole crocanti adauga arome placute si o textura deosebita la o mare varietate de mancaruri. Foloseste sfaturile de mai jos legate de modul de preparare a lor si apoi adauga-i la diferite mancaruri preparate la foc iute (stir-fry), supe si salate. Sfatul 1: Se recomanda ca mugurii sa fie folositi la scurt timp dupa cumparare evitandu-se astfel senzatia de cleios pe care o pot capata. Rupe cu mana cozile atoase. Sfatul 2: Patreaza mugurii intr-un caston cu apa in frigider si schimba apa o data la doua zile timp de cinci zile. Sfatul 3: Scurge apoi apa si sterge mugurii cu ajutorul unor servetele de hartie. Adauga la mancarurile prajite la foc iute, supa de taitei sau salata asiana. Alte articole recomandate
Bucataria brazilianaCele mai tari produse care lupta impotriva obezitatii!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii