Cum sa prepari mugurii de fasole Mugurii de fasole crocanti adauga arome placute si o textura deosebita la o mare varietate de mancaruri. Foloseste sfaturile de mai jos legate de modul de preparare a lor si apoi adauga-i la diferite mancaruri preparate la foc iute (stir-fry), supe si salate. Sfatul 1: Se recomanda ca mugurii sa fie folositi la scurt timp dupa cumparare evitandu-se astfel senzatia de cleios pe care o pot capata. Rupe cu mana cozile atoase. Sfatul 2: Patreaza mugurii intr-un caston cu apa in frigider si schimba apa o data la doua zile timp de cinci zile. Sfatul 3: Scurge apoi apa si sterge mugurii cu ajutorul unor servetele de hartie. Adauga la mancarurile prajite la foc iute, supa de taitei sau salata asiana. Alte articole recomandate
Bucataria brazilianaCele mai tari produse care lupta impotriva obezitatii!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii