Fierberea cartofilor

Pentru a pastra vitaminele, cartofii se fierb in coaja, in apa clocotita, sau se consuma copti.

Cind se fierb cartofii fara coaja, este bine sa fiarba in apa putina si in vas acoperit, timp de 10 minute, apoi fara capac pina scade toata apa.

Apa in care au fiert cartofii curatati nu trebuie aruncata; ea se poate intrebuinta la supe de zarzavaturi si la diferite sosuri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc