Fructe pentru conserve

Fructele cu samburi se spala si se lasa sa se scurga. Apoi se aseaza in borcane, fara spatiu intre ele, si peste care se toarna un sirop preparat dintr-un kilogram de zahar si un litru de apa, fiert cateva minute si racit. Siropul trebuie sa acopere fructele. Daca acestea sunt zemoase, nu se umple borcanul pana sus (se lasa un spatiu sub nivelul fructelor).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori