Sfaturi practice pentru a slabi!

Chiar daca unele par relativ "deplasate", oamenii din popor au reusit intotdeauna sa isi mentina greutatea sub control, mult mai bine decat cei de la oras, pentru care tentatiile sunt mult mai mari.
Iata cateva sfaturi practice pentru a slabi:
- apa a fost dintotdeauna recomandata pentru a slabi. Insa nu doar o cura "interna" cu apa rece ne poate scapa de kilogramele in plus, ci si dusurile reci sunt bune pentru accelerarea metabolismului. Parcticati dusurile alternative: inati cu apa calda, apoi la sfarsit cu apa rece, atat cat suportati. Cei care fac dimineata un dus rece pana la brau su mai multa energie si consuma mai putine calorii!
- otet de mere pe stomacul gol! Daca ai un stomac bun si nu esti alergic la otet, pune un pahar de apa de seara, iar dimineata adauga doua linguri de otet de mere si doua lingurite de miere si consuma-l inainte de micul dejun.
- urzicile stimuleaza puternic metabolismul si este indicata o cura cu ceai de urzica, astfel: 250 ml apa clocotita se toarna peste frunze uscate de urzici si se infuzeaza 1 minut. Se bea fierbinte 1 cana de ceai pe zi!
- zerul de lapte se poate consuma zilnic pentru a accelera metabolismul si a curata intestinele. Ca si in cazul otetului de mere, pentru acesta cura trebuie sa ai un stomac "tare".
- mananca foarte incet, mesteca bine mancarea si asteapta minim 15 minute pana sa iti mai iei o portie. Alimentele vor fi mai bine digerate si se va instala senzatia de satietate pentru mai mult timp.
- cand faci baie, exfoliaza-ti corpul cel putin o data pe saptamana, folosind o perie mai dura. S-a demonstrat ca masajul accelereaza metabolismul, insa acesta nu trebuie sa dureze mai mult de 4-5 minute.
- in loc de sare si untura, foloseste mai multe condimente si ulei de masline.
- mananca doar alimente proaspete, cat mai putin prelucrate termic si vei slabi!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
2
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
3
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Tarta cu mere si scortisoara
4
Tarte

Tarta cu mere si scortisoara

Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...

Tarta cu mere si scortisoara
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
5
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Parteneri
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
4 pere 100 gr brânză gorgonzola DOP 30 gr miere Miez de nucă Câteva fire de cimbru proaspăt Piper După... citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola