Totul despre varza mica de Bruxelles
Pentru o aroma foarte buna, alege doar varza cu frunzele stranse legate unele de altele.
Varza mica de Bruxelles are un gust foarte bun daca se consuma cu sunca, carne de vita, usturoi, ghimbir, telina, mere si unt.
Reprezinta o excelenta sursa de vitamina C si o buna sursa de acid folic, fibre si potasiu.
Sfat: Prepara cu grija
Nu lasa prea mult pe foc varza- daca faci asta, isi va pierde aroma, culoarea si chiar si o parte din nutrienti. Alte articole inrudite Sfaturi despre varzaVarza: buna sau rea?Varza murata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii