Totul despre varza mica de Bruxelles
Pentru o aroma foarte buna, alege doar varza cu frunzele stranse legate unele de altele.
Varza mica de Bruxelles are un gust foarte bun daca se consuma cu sunca, carne de vita, usturoi, ghimbir, telina, mere si unt.
Reprezinta o excelenta sursa de vitamina C si o buna sursa de acid folic, fibre si potasiu.
Sfat: Prepara cu grija
Nu lasa prea mult pe foc varza- daca faci asta, isi va pierde aroma, culoarea si chiar si o parte din nutrienti. Alte articole inrudite Sfaturi despre varzaVarza: buna sau rea?Varza murata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii