Totul despre varza mica de Bruxelles
Pentru o aroma foarte buna, alege doar varza cu frunzele stranse legate unele de altele.
Varza mica de Bruxelles are un gust foarte bun daca se consuma cu sunca, carne de vita, usturoi, ghimbir, telina, mere si unt.
Reprezinta o excelenta sursa de vitamina C si o buna sursa de acid folic, fibre si potasiu.
Sfat: Prepara cu grija
Nu lasa prea mult pe foc varza- daca faci asta, isi va pierde aroma, culoarea si chiar si o parte din nutrienti. Alte articole inrudite Sfaturi despre varzaVarza: buna sau rea?Varza murata
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelAceasta reteta de prajitura cu crema de ness este delicioasa, cu blat crocant cu cocos. Este o prajitura foarte aspectuoasa,...
Prajitura alba cu crema de nessOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoRulada cu mere si scortisoara este o prajitura delicioasa de sezon. Merita incercat, cu atat mai mult ca necesita doar 30 de...
Rulada cu mere si scortisoaraPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapA fost un pranz mai bun decat ma asteptam, o combinatie de gusturi care ne-a incantat papilele gustative.
Pulpe de pui cu cartofi marinati in iaurt si salata de ardei coptiSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii