Cum sa fragezesti carnea de vită

Carnea de vită se frăgezeşte cel mai bine dacă se ţine la marinat. Marinata trebuie să conţină neapărat un ingredient acid cum este oţetul, vinul sau zeama de lămâie. De asemenea nu trebuie să lipsescă uleiul şi sarea. Restul condimentelor se pun în funcţie de gustul fiecăruia. Carnea trebuie acoperită de lichid şi se ţine la frigider de seara până dimineaţa. dacă bucăţile de carne sunt deja subţiate este suficient să stea la marinată doar două ore. Este de evitat folosirea vaselor de metal la marinarea cărnii. Cel mai bine ar fi în vase sau în pungă de plastic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci