ALIMENTA - Targ international pentru industria alimentara

(0)
postat de
Evenimentul din acest an, aflat la ce-a de-a V-a editie, se va desfasura in perioada 31 octombrie - 04 noimbrie 2012, in cadrul Pavilionului Central - ROMEXPO si va reuni ca expozanti producatori, importatori, exportatori, reprezentanti si comercianti din domeniile:

 

Alimente

Tehnologie de procesare alimente

Igiena, Siguranta alimentara, Transport, Logistica, Depozitare

Gastronomie, Literatura de specialitate/Reviste si Carti de bucate

Echipamente si Utilaje noi si second hand

Bauturi

 

Pentru reprezentantii restaurantelor si firmelor de catering, participarea la un astfel de eveniment comercial reprezinta o modalitate excelenta de a gasi noi produse si potentiali furnizori. In acelasi timp, evenimentul va oferi o perspectiva ampla asupra noilor tendinte din sectorul alimentar reprezentand o buna ocazie de a intalni experti din industrie. Demonstratiile live ale tehnologiilor de procesare prezentate, testarile si degustarile de produse vor reprezenta punctele de atractie ale expozitiei.

ALIMENTA 2012 impreuna cu INDAGRA (Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei), EXPO DRINK & WINE (Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice) si ALL PACK (Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice) isi propun sa abordeze intreaga tematica a ...
sectorului agro-alimentar din Romania si sa ofere publicului interesat un bilant de toamna complet asupra acestui aspect al economiei.
recomandari

 
 
Marea escapadă în vie
Din 29 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 21:50
...

citește—

EA&COFFEE Festival isi propune promovarea consumului de ceai si cafea, a traditiilor si ritualurilor ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.