Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie

(0)
postat de


Reprezinti o companie responsabila in domeniul alimentatiei sanatoase? Esti interesat de sanatate prin alimentatie? Atunci inscrie-te la Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie – editia I, care va avea loc in data de 9 iulie, la World Trade Center, sala New York, Bucuresti. Presedintele conferintei este prof. univ. dr. Nicolae Hancu si este organizata sub egida stiintifica a Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, a Societatii Romane pentru Studiul Obezitatii si a Societatii de Nutritie din Romania.

Conferinta va fi structurata pe parcursul unei zile de dezbateri tematice, in cadrul careia se vor organiza sesiuni care vor avea ca subiecte: Importanta alimentatiei in promovarea si pastrarea starii de sanatate; Rolul autoritatilor in problemele legate de alimentatie; Alimentele functionale – alimentele viitorului; Factorul psihologic si comportamentul alimentar; Siguranta alimentelor – de la producator la consumator, Suplimentele alimentare in Romania; Intoleranta la alimente; Alimentatia si bolile cardiovaculare; Alimentatia si diabetul; Alimentatia si patologia metabolica, Alimentatia si bolile gastroenterologice; Excesul ponderal si obezitatea –problema globala de sanatate publica.

Temele Conferintei Nationale Sanatate prin Alimentatie vor fi sustinute de unii dintre cei mai reputati profesionisti din domeniul sanatatii: Prof. univ. dr. Maria ...
Mota - Preşedinte ales Societatea Romana de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Conf. univ. dr. Ioan Andrei Veresiu - Preşedinte Federaţia Romana de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Prof. univ. dr. Amorin Popa - Preşedinte Comisia de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice a Ministerului Sanataţii, Prof. univ. dr. Dan Gaita – Presedinte Fundatia Romana a Inimii, Prof. univ. dr. Mariana Graur - Preşedinte Societatea de Nutriţie din Romania, Prof. univ. dr. Marius Bojita - Presedinte Universitate de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hatieganu”, Prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi - Director Institutul Naţional de Cercetari Alimentare. Moderatorul acestui eveniment este Dr. Maria Nitescu – sef lucrari UMF Carol Davila.

”Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie isi propune promovarea unor principii de alimentatie sanatoasa destinate publicului larg. Este important ca atat publicul larg cat si medicii din Romania sa inteleaga si sa constientizeze ce reprezinta cultura nutritionala si extins sanatate prin alimentatie. Am initiat acest eveniment si am invitat ca speakeri personalitati de seama din lumea stiintifica din dorinta de a informa publicul larg despre problematica alimentatiei sanatoase precum si despre preventia anumitor afectiuni prin intermediul alimentatiei, din surse credibile, cu autoritate” a declarat prof. univ. dr. Nicolae Hancu, Presedinte de onoare al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Conferinta Nationala Sanatate prin Alimentatie se va desfasura in data de 9 iulie, la World Trade Center, sala New York, Bucuresti, in intervalul orar: 09.00 – 19.00 si va reprezenta cel mai important eveniment organizat in Romania, dedicat managementului alimentatiei sanatoase. Inscrierile pentru acest eveniment se pot face pe adresa de e-mail: pr@sanatateapressgroup.ro.

Intrarea se face pe baza inscrierii, in limita locurilor disponibile. Avand in vedere amploarea evenimentului si pentru a va asigura un loc in cadrul Conferintei, recomandam persoanelor
recomandari

De aceea, de Ziua Mondiala a Alimentatiei, din 16 octombrie 2010, ar trebui sa ne luam macar cateva minute din ...

citește—

Piramida alimentatiei sanatoase are rolul de a oferi organismului vitaminele si mineralele necesare. Conceputa ...

citește—

O modalitate de crestere a gradului de sanatate al inimii tale este dieta, ceea ce presupune alegerea ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.