Fusion Cuisine nu are limite, după cum spune maestrul în arta culinară Henrik Sebok, care va găti preparate pline de savoare pentru delectarea simţurilor celor mai pretenţioşi gurmanzi şi nu numai.
Despre Fusion Cuisine se pot spune multe, dar ideea de bază este că aceasta îmbină tradiţiile culinare a două sau mai multe naţiuni, pentru a crea preparate inovatoare şi interesante cu care nu ne întâlnim în viaţa cotidiană. Acest tip, destul de controversat, de bucătărie se bazează pe ingeniozitatea bucătarilor din întreaga lume, dar şi pe texturi, arome şi prezentarea din farfurie.
Pentru a afla mai multe despre Fusion Cuisine, chiar de la Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest vă aşteptăm în portul nostru în ultima zi de miercuri a lunii iunie.
Vor fi degustate vinuri de la Crama Oprişor, care se potrivesc cel mai bine preparatelor servite. Meniu:
Cinnamon & Herbs Cured King Salmon, Crystalline 23.50 Ron
Chicken Supreme Sous-vide 28.50 Ron
Surf & Turf My Way 35.50 Ron
Chocoberry 22.50 Ron
Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 27 iunie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara Fusion Not Confusion.
Eveniment susţinut de revista Horeca România şi Vinul.ro în parteneriat cu Floating Buffet. Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii