Cuisine Reinvented la The Harbour

Cuisine Reinvented la The Harbour

Fusion Cuisine nu are limite, după cum spune maestrul în arta culinară Henrik Sebok, care va găti preparate pline de savoare pentru delectarea simţurilor celor mai pretenţioşi gurmanzi şi nu numai.

      Despre Fusion Cuisine se pot spune multe, dar ideea de bază este că aceasta îmbină tradiţiile culinare a două sau mai multe naţiuni, pentru a crea preparate inovatoare şi interesante cu care nu ne întâlnim în viaţa cotidiană. Acest tip, destul de controversat, de bucătărie se bazează pe ingeniozitatea bucătarilor din întreaga lume, dar şi pe texturi, arome şi prezentarea din farfurie.
Pentru a afla mai multe despre Fusion Cuisine, chiar de la Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest vă aşteptăm în portul nostru în ultima zi de miercuri a lunii iunie.

Vor fi degustate vinuri de la Crama Oprişor, care se potrivesc cel mai bine preparatelor servite.           Meniu:

Cinnamon & Herbs Cured King Salmon, Crystalline 23.50 Ron
Chicken Supreme Sous-vide 28.50 Ron
Surf & Turf My Way 35.50 Ron
Chocoberry 22.50 Ron


Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 27 iunie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara Fusion Not Confusion.

Eveniment susţinut de revista Horeca România şi Vinul.ro în parteneriat cu Floating Buffet. Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
2
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
3
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
4
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa