Fusion Cuisine nu are limite, după cum spune maestrul în arta culinară Henrik Sebok, care va găti preparate pline de savoare pentru delectarea simţurilor celor mai pretenţioşi gurmanzi şi nu numai.
Despre Fusion Cuisine se pot spune multe, dar ideea de bază este că aceasta îmbină tradiţiile culinare a două sau mai multe naţiuni, pentru a crea preparate inovatoare şi interesante cu care nu ne întâlnim în viaţa cotidiană. Acest tip, destul de controversat, de bucătărie se bazează pe ingeniozitatea bucătarilor din întreaga lume, dar şi pe texturi, arome şi prezentarea din farfurie.
Pentru a afla mai multe despre Fusion Cuisine, chiar de la Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest vă aşteptăm în portul nostru în ultima zi de miercuri a lunii iunie.
Vor fi degustate vinuri de la Crama Oprişor, care se potrivesc cel mai bine preparatelor servite. Meniu:
Cinnamon & Herbs Cured King Salmon, Crystalline 23.50 Ron
Chicken Supreme Sous-vide 28.50 Ron
Surf & Turf My Way 35.50 Ron
Chocoberry 22.50 Ron
Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 27 iunie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara Fusion Not Confusion.
Eveniment susţinut de revista Horeca România şi Vinul.ro în parteneriat cu Floating Buffet. Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPe 2 martie sora mea cea mica Minodora , implineste niste anisori, asa ca m-am gandit sa o impresionez sau nu, ca e pestoaica...
Desert tort Primavara -MinodoraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii