Cuisine Reinvented la The Harbour

(0)
admin postat de
Fusion Cuisine nu are limite, după cum spune maestrul în arta culinară Henrik Sebok, care va găti preparate pline de savoare pentru delectarea simţurilor celor mai pretenţioşi gurmanzi şi nu numai.



 

 

 

Despre Fusion Cuisine se pot spune multe, dar ideea de bază este că aceasta îmbină tradiţiile culinare a două sau mai multe naţiuni, pentru a crea preparate inovatoare şi interesante cu care nu ne întâlnim în viaţa cotidiană. Acest tip, destul de controversat, de bucătărie se bazează pe ingeniozitatea bucătarilor din întreaga lume, dar şi pe texturi, arome şi prezentarea din farfurie.




Pentru a afla mai multe despre Fusion Cuisine, chiar de la Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest vă aşteptăm în portul nostru în ultima zi de miercuri a lunii iunie.



Vor fi degustate vinuri de la Crama Oprişor, care se potrivesc cel mai bine preparatelor servite.

 

 

 

 

 

Meniu:

Cinnamon & Herbs Cured King Salmon, Crystalline 23.50 Ron
Chicken Supreme Sous-vide 28.50 Ron
Surf & Turf My Way 35.50 Ron
Chocoberry 22.50 Ron


Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 27 iunie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara Fusion Not Confusion.

Eveniment susţinut de revista Horeca România şi Vinul.ro în parteneriat cu Floating Buffet.

Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite