Special pentru aceasta ultima etapa, in care consumatorul final se afla in fata unei diversitati de soiuri alese, organizam, in perioada 31 octombrie - 04 noiembrie, cea de-a 15 editie a Expo Drink & Wine 2012 - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice. Evenimentul se adreseaza atat expertilor si specialistilor din domeniul HORECA interesati de noi echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor sau de noi piete de desfacere, cat si publicului larg, aflat in cautarea de noi soiuri, idei de cadouri sau exemplare de colectie. Tematica Expo Drink & Wine 2012 va cuprinde un vast portofoliu de produse: Vinuri albe, rosii si rose provenite din podgorii autohtone, dar si de renume international Vinuri spumante, obtinute dupa metoda traditionala Champenoise, in sortimentele alb si rose (brut, sec, demisec, demidulce) Bauturi nealcoolice (sucuri, concentrate din fructe, ape minerale) Bauturi alcoolice (vermut, tuica, rachiuri naturale, distilat din vin, whisky, gin, vodca, lichioruri, rom etc.) Produse chimice destinate viticulturii Echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor Masini si utilaje pentru spalarea recipientilor si imbutelierea bauturilor Ambalaje pentru bauturi Punctele de atractie ale evenimentului din aceasta toamna vor fi degustarile si demonstratiile realizate de catre reprezentantii Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, somelieri si experti, care vor promova vinurile de calitate in randul tuturor celor interesati sa se initieze in universul celor mai fine arome sau sa-si cultive aceasta pasiune. Expo Drink & Wine 2012 vine in completarea tematicilor targurilor ALIMENTA (Targ International pentru industria alimentara) si INDAGRA (Targ International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei), desfasurate in aceeasi perioada, pentru un bilant de toamna al sectorului agro-alimentar din Romania.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii