Fii Maestru culinar.ro cu TV Paprika

(0)
postat de
Regulamentul acestei campanii este deosebit de simplu. La fiecare inceput de luna premiem utilizatorul care a adaugat in luna precedenta cele mai multe retete si articole.

Trebuie sa tii cont totusi de urmatoarele:

1. Retetele si articolele pe care le trimiti trebuie sa iti apartina in totalitate. Daca vom descoperi contrariul nu le vom publica.

2. Pozele trebuie sa iti apartina sau sa ai drepturi de folosire asupra lor. Fiecare reteta trebuie sa fie insotita de minim o poza.

3. Vom publica doar acele retete si articole care nu sunt publicate si pe alte site-uri. Daca vom descoperi ca o reteta sau un articol trimis de tine, este publicat si pe alt site de profil in totalitate, nu il vom publica.

4. Articolele trebuie sa aiba minim 4.500 de caractere, si sa contina informatii cuprinzatoare, bine structurate, de interes, iar exprimarea sa fie una coerenta, corecta dpdv gramatical si ortografic. Greseala e omeneasca si se poate intampla oricui, dar daca sunt foarte multe greseli nu vom publica articolul.

La aceasta campanie participa orice membru culinar.ro care posteaza retete sau articole pe site. Singura restrictie pe care am impus-o este ca un utilizator nu poate lua doua luni consecutive titlul de maestru. Asta pentru a oferi sanse egale tuturor participantilor.

In fiecare luna castigatorii vor fi rasplatiti cu un premiu format din:

Geanta frigorifica TV PaprikaSet ...
cutite pentru branza TV Paprika 

+ O super carte de bucate culinar.ro, care vă proune o colecţie de 50 de reţete delicioase de sezon.

Fiecare rețetă din carte are o mică introducere cu informaţii utile despre unul dintre ingrediente sau o mică poveste despre rețetă, iar la final găsiți o porpunere de asociere cu vinuri.Horia Virlan, cel care a si scris prefata cartii, spune despre cartea de bucate culinar.ro:

"Rar mi-a fost dat să citesc cu aşa placere o carte atât de veselă. “Veselă” spun deoarece veselia se revarsă printre rândurile meşteşugite, iar pozele preparatelor sunt cu adevarat ademenitore."

Maestrul culinar al lunii august este EugeniaAvanu

Incepand cu luna septembrie premiile oferite de TV Paprika sunt:

Rasnita electrica TV PaprikaSort Lung TV Paprika 

Maestru Culinar in luna septembrie este: Carmen-Ana. Felicitari!

Maestru Culinar in luna octombrie este: MariaAntonie. Felicitari!
recomandari

Gordon în spatele gratiilor
Din 25 septembrie, de la ora 21:20, de luni pana vineri
Din ...

citește—

Prajituri Glamour
UN NOU SEZON - Din 15 iulie – duminică la 15:30
 
Eric Lanlard este un ...

citește—

Dr. Oetker reinvie rafinamentul intalnirilor cu cei dragi
Concursul s-a desfasurat intre 14.11.2011 ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.