Peste 120 de furnizori renumiţi din 23 de ţări vor expune în aprilie la Braşov, pe o suprafaţă 6.000 mp, cea mai variată gamă de echipamente, ingrediente, ustensile, soluţii şi tehnologii pentru afacerile de profil. Cei peste 20.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la GastroPan cu zeci de programe demonstrative şi cu 8 concursuri la carte se întrec 200 de specialişti pentru premii precum Pâinea, Tortul sau Îngheţata Anului 2014. Toate noutăţile din piaţă, concentrate într-un eveniment complet Ofertele expuse la GastroPan Braşov abordează nişe cu potenţial, precum îngheţata artizanală, alimentele funcţionale, gustările rapide sau deserturile inovatoare de cofetărie: brioşe, cheescakes, mini-tarte, macarons etc. Cei mai mulţi expozanţi vor prezenta utilaje şi echipamente eficiente care vă pot ajuta să diversificaţi sortimentele, să reduceţi costurile şi să optimizaţi producţia. Nu vor lipsi însă niciustensilele, ingredientele şi tehnologiile pentru producţia artizanală. Soluţiile prezentate se adresează afacerilor de toate tipurile, de la mici covrigării şipatiserii până la mari laboratoare de cofetărie sau linii industriale pentru producţia pâinii, a fursecurilor ori a pastelor, de la servirea stradală a îngheţatei artizanale şi până la serviciile complete şi complexe ale celor mai mari bucătării profesionale, restaurante sau hoteluri. Program bogat în demonstraţii, concursuri şi seminarii Din programul expoziţiei GastroPan nu vor lipsi demonstraţiile susţinute de renumiţi maeştrii brutari, cofetari şi bucătari, cele opt categorii de concurs având ca scop promovarea meseriilor de brutar, cofetar şi bucătar, sau Simpozionul anual al Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie (ASMP), cu tema „Tradiţiile de Paști în industria de morărit şi panificaţie”. La Zona Demo GastroPan vizitatorii vor experimenta metode inedite de decorare a torturilor, tehnica sculpturii în legume şi fructe, arta modelării pieselor din Isomalt tras, suflat sau turnat, a confecţionării florilor, figurinelor şi decoraţiilor din zahăr sau ideile pentru obţinerea pralinelor din ciocolată artizanale. Detalii şi taloane de acces la eveniment găsiţi pe www.gastropan.ro
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii