GastroPan 2015: concursurile, demonstraţiile şi tehnologiile culinare vin în martie la Târgu Mureş

GastroPan 2015: concursurile, demonstraţiile şi tehnologiile culinare vin în martie la Târgu Mureş

GastroPan va găzdui, la Centrul Expo President din Târgu Mureş, standurile a peste 130 de furnizori din panificaţie, cofetărie şi HoReCa, care îşi vor prezenta ofertele celor 20.000 de vizitatori invitaţi - antreprenori şi specialişti din industria de profil. Mix de tradiţii şi inovaţii culinare La standurile GastroPan vizitatorii vor urmări, de la procedeele artizanale de coacere a pâinii, până la cele mai inovatoare tehnologii de producţie. Vor descoperi cele mai noi sortimente de îngheţată artizanală, ultimele tendinţe din cofetării şi ciocolaterii şi noutăţile din gastronomie şi HoReCa. Vizitând expoziţia puteţi experimenta, alături de demonstratori de top din ţară şi din afară, tehnicile decorării torturilor, sculptura în fructe şi legume, modelarea zahărului caramelizat sau a pastei de zahăr. Totodată veţi admira numeroasele piese artistice, platourile culinare de excepţie şi cele mai bune produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, care vor defini tendinţele pieţei în 2015. Cea mai mare expoziţie est-europeană de profil GastroPan este cea mai importantă expoziţie de profil pe piaţa românească şi totodată un eveniment etalon la nivel european. Această idee este împărtăşită de către asociaţiile de profil din ţară (ROMPAN; ANAMOB, ANBCT) dar şi pe plan extern, chiar de către Peter Becker, preşedinte al Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC), care va fi prezent pentru a patra oară la eveniment. Decernarea trofeelor Pâinea şi Tortul Anului 2015 GastroPan va găzdui totodată cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor, dar şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa. Cele 8 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea şi Tortul Anului 2015, vor aduce în prim plan creativitatea concurenţilor, produsele din concurs devenind sursele de inspiraţie ale producătorilor şi totodată preferinţele consumatorilor. Contact ORGANIZATORI: 0266-219.392 | 0733-313.042 EXPOZIŢIA GASTROPAN 2015 SE POATE VIZITA ÎN INTERVALUL ORAR 10-18, PE BAZĂ DE INVITAŢIE SAU TALON DE ACCES. TALOANELE DE ACCES POT FI DESCĂRCATE ŞI COMPLETATE PEWWW.GASTROPAN.RO. Pentru a afla detalii concrete despre soluţiile şi atracţiile pe care le puteţi experimenta la standurile GastroPan, accesaţi pagina www.gastropan.ro. Pe site-ul expoziţiei mai puteţi urmări galerii foto de la ediţiile anterioare. Informaţii actualizate despre eveniment găsiţi şi pe pagina de Facebook GastroPan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac inflorat cu doua umpluturi

Cozonac inflorat cu doua umpluturi

Un cozonac ce are 2 umpluturi:dulceata de zmeura si crema de nuca si cacao.

Cozonac inflorat cu doua umpluturi
Drob din miel

Drob din miel

Vedeta mesei Pascale!!

Drob din miel
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Rulouri cu ciuperci
2
Aperitive cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci

Un aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!

Rulouri cu ciuperci
Tort Inima de primavara
3
Torturi

Tort Inima de primavara

Tort Inima de primavara este o reteta de tort deosebita. Un tort aspectuos, vesel, in culori de primavara, cu aroma delicata...

Tort Inima de primavara
Supa de rosii
4
Supe de legume

Supa de rosii

Hidratanta, detoxifianta.

Supa de rosii
Cremes
5
Prajituri

Cremes

Cremesul este o reteta clasica de prajitura cu crema vanilata si foi sfaramicioase de aluat frantuzesc. Cremes sau cremsnit,...

Cremes
Parteneri
Gnocchi cu bacon şi sos de smântână
Bucataras.RO

Gnocchi cu bacon şi sos de smântână

O mâncare simplă,foarte rapidă,săţioasă şi foarte gustoasă.

Gnocchi cu bacon şi sos de smântână
Saramura de miel
Gustos.RO

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao
ReteteCulinare.RO

Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao

Cozonac cu stafide si crema de nuci cu cacao