GastroPan 2015: concursurile, demonstraţiile şi tehnologiile culinare vin în martie la Târgu Mureş

(0)
postat de
GastroPan va găzdui, la Centrul Expo President din Târgu Mureş, standurile a peste 130 de furnizori din panificaţie, cofetărie şi HoReCa, care îşi vor prezenta ofertele celor 20.000 de vizitatori invitaţi - antreprenori şi specialişti din industria de profil.

Mix de tradiţii şi inovaţii culinare

La standurile GastroPan vizitatorii vor urmări, de la procedeele artizanale de coacere a pâinii, până la cele mai inovatoare tehnologii de producţie. Vor descoperi cele mai noi sortimente de îngheţată artizanală, ultimele tendinţe din cofetării şi ciocolaterii şi noutăţile din gastronomie şi HoReCa.

Vizitând expoziţia puteţi experimenta, alături de demonstratori de top din ţară şi din afară, tehnicile decorării torturilor, sculptura în fructe şi legume, modelarea zahărului caramelizat sau a pastei de zahăr. Totodată veţi admira numeroasele piese artistice, platourile culinare de excepţie şi cele mai bune produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, care vor defini tendinţele pieţei în 2015.Cea mai mare expoziţie est-europeană de profil

GastroPan este cea mai importantă expoziţie de profil pe piaţa românească şi totodată un eveniment etalon la nivel european. Această idee este împărtăşită de către asociaţiile de profil din ţară (ROMPAN; ANAMOB, ANBCT) dar şi pe plan extern, chiar de către Peter Becker, ...
preşedinte al Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC), care va fi prezent pentru a patra oară la eveniment.

Decernarea trofeelor Pâinea şi Tortul Anului 2015

GastroPan va găzdui totodată cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor, dar şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa. Cele 8 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea şi Tortul Anului 2015, vor aduce în prim plan creativitatea concurenţilor, produsele din concurs devenind sursele de inspiraţie ale producătorilor şi totodată preferinţele consumatorilor.

Contact ORGANIZATORI: 0266-219.392 | 0733-313.042

EXPOZIŢIA GASTROPAN 2015 SE POATE VIZITA ÎN INTERVALUL ORAR 10-18, PE BAZĂ DE INVITAŢIE SAU TALON DE ACCES. TALOANELE DE ACCES POT FI DESCĂRCATE ŞI COMPLETATE PEWWW.GASTROPAN.RO.

Pentru a afla detalii concrete despre soluţiile şi atracţiile pe care le puteţi experimenta la standurile GastroPan, accesaţi pagina www.gastropan.ro. Pe site-ul expoziţiei mai puteţi urmări galerii foto de la ediţiile anterioare. Informaţii actualizate despre eveniment găsiţi şi pe pagina de Facebook GastroPan.
recomandari

 
Prajiturile faceau parte din ritualurile de acum cateva milioane de ani. Astfel, celticii aveau o ...

citește—

1. Foloseste o reteta buna
Prima regula este si cea mai importanta, parerea mea desigur :). Pentru un ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.