“Sunt foarte entuziasmat ca voi putea participa la crearea atmosferei balului din acest an. Cu ingredientele specifice Californiei, bineinteles cu piesele culinare de lux dar si cu mancarurile simple ce servesc ca inspiratie oricui vrea sa tina o petrecere acasa, cu siguranta se va gasi ceva pe placul tuturor. Sunt incantat sa celebrez prin arta mea culinara cele mai apreciate staruri si cei mai impliniti artisti din Hollywood.”, spune Wolfgang Puck. 1.500 de portii va crea echipa bucatarului, pentru invitatii balului. Impreuna cu chef Matt Bencivenga, Puck va crea peste 50 de feluri de mancare, de la renumitele hors dóuevres la antreuri ce vor fi servite pe parcursul intregii seri a evenimentului. Preparate sofisticate vor fi de asemenea servite, iar dulciurile surpriza care sa celebreze noua era 3D nu vor lipsi. Iata in continuare cateva dintre preparatele ce vor delecta papilele gustative ale invitatilor de la balul decernarii premiilor Oscar. Aperitive ce vor fi servite in sala: Somon afumat cu paine prajita Oscar cu caviar si creme fraiche Ton tartar condimentat, in conuri de susan si miso, cu masago (icre de la peste din Islanda) Mini Kobe cheesburgeri cu sos remoulade si branza cheddar imbatranita Arrancini cu rosii, busuioc si parmezan Ciftelute de crab cu sos remoulade Mini pizza asortate Pachetele de primavara vegetale cu sos chilli dulce Platou cu aperitive reci: Taco cu homar, rosii si salota murata Frigarui caprese, cu mozzarella bufala, rosii si busuioc Chiftele din cartofi cu sturion afumat si hrean Covrigei din paine de casa, cu fondue de branza cheddar, bere si sos aioli cu mustar Grisine cu prosciutto Aperitive: Pui la tigaie cu sos de trufe negre si legume prajite Cartofi copti cu caviar si creme fraiche Macaroni&Cheese (macaroane cu branza) cu branza cheddar imbatranita Salata de sfecla de zahar cu unt de fistic, branza burrata si otet balsamic Coaste de vita inabusite la foc mic, cu mamaliga si sos romesco Bar de peste:
Peste in cochilie, cu mustar si amestec de sosuri: creveti, homari, crab si stridii
Sushi cu wasabi, sos de soia si ghimbir: pachetele, sushimi si nigiriBufet de fructe de mare si sushi: Desert pentru sala: Pandispan cu zahar brun, portocala, migdale si portocale rosii Tarta cu glazura de caramel lipicios si sos de portocala caramelizata Ciocolata 3D Mere caramelizate Placinta cu crema de banane si popcorn glazurat Mousse de ciocolata in crusta de ou Bufetul cu deserturi: Eclere cu spuma de zmeura Macarons Red Hot Biscuiti cu unt si cristale de zahar Acadele cu peanut butter si ciocolata Bezea cu lamaie si zahar brun in cornet Capsuni proaspete Bufetul cu ciocolata: Fantana de ciocolata cu capsuni de la fermele locale Panini de ciocolata Prajiturele cu trei feluri de ciocolata Prajiturele souffle de ciocolata Tort Dobos Trufe Earl Grey Trufe cu rom si ciocolata alba Trufe cu ciocolata cu lapte si caramel Fursecuri cu ciocolata Fursecuri crocante cu trei feluri de ciocolata si caramel Bomboane cu ciocolata Bomboane cu cafea Statuiete Oscar de ciocolata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii