60 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundaţiei JOYO, din sectorul 6 al Capitalei, au avut parte de o mare bucurie ieri, 13 mai, atunci când au fost vizitaţi de mai mulţi reprezentanţi ai companiei croate Podravka. Nu a fost o vizită scurtă, ci una în care oaspeţii au petrecut trei ore alături de gazdele lor. Echipa Podravka a fost condusă de managerul general al companiei, Sasa Greguric, iar invitatul special a fost Diana Luca, bloggerul oficial Vegeta, care a primit această titulatură în luna martie. Alături de copii s-a aflat şi un bucătar profesionist care, împreună cu Diana şi un grup de voluntari, le-au oferit copiiilor o experiență culinară unică și memorabilă. Aceştia au pregătit masa alături de invitaţii lor şi au realizat că gătitul înseamnă momente, nu doar reţete. Evenimentul a avut loc într-un cadru relaxant de socializare, iar copiii au fost încântaţi să înveţe câteva trucuri de la maestrul bucătar. Cea mai mare agitaţie a fost în jurul grătarului din curte, unde bucătarul le-a arătat copiilor secretele unei fripturi făcute ca la carte, de pe care, bineînţeles, nu lipseşte Vegeta Twist pentru Grill şi Vegeta Twist pentru Pui. Copiii au învăţat, de asemenea, să prepare bruschete, tortilla cu sardine, salată de ton şi cartofi (peste care au adăugat produsele Vegeta Twist pentru salată şi Vegeta Twist pentru cartofi). „Am fost impresionaţi de modul în care copiii au reacţionat când i-am invitat să pregătească masa alături de noi. S-au bucurat foarte tare de această experienţă, iar exuberanţa şi inocenţa lor ne-au făcut şi pe noi să ne simţim perfect”, a spus Sasa Greguric. Managerul general al companiei Podravka România a continuat: “Astfel de evenimente fac parte din ADN-ul acestei companii. Ne simţim responsabili să le oferim un strop de fericire celor care au avut mai puţin noroc în viaţă. Este modul nostru de a spune că ne pasă de societatea în care trăim şi că ne dorim să o vedem schimbată în bine în fiecare zi.” Acesta a fost doar primul dintr-o serie de evenimente de responsabilizare socială (CSR) pe care compania Podravka le are în plan în acest an.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii