60 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundaţiei JOYO, din sectorul 6 al Capitalei, au avut parte de o mare bucurie ieri, 13 mai, atunci când au fost vizitaţi de mai mulţi reprezentanţi ai companiei croate Podravka. Nu a fost o vizită scurtă, ci una în care oaspeţii au petrecut trei ore alături de gazdele lor. Echipa Podravka a fost condusă de managerul general al companiei, Sasa Greguric, iar invitatul special a fost Diana Luca, bloggerul oficial Vegeta, care a primit această titulatură în luna martie. Alături de copii s-a aflat şi un bucătar profesionist care, împreună cu Diana şi un grup de voluntari, le-au oferit copiiilor o experiență culinară unică și memorabilă. Aceştia au pregătit masa alături de invitaţii lor şi au realizat că gătitul înseamnă momente, nu doar reţete. Evenimentul a avut loc într-un cadru relaxant de socializare, iar copiii au fost încântaţi să înveţe câteva trucuri de la maestrul bucătar. Cea mai mare agitaţie a fost în jurul grătarului din curte, unde bucătarul le-a arătat copiilor secretele unei fripturi făcute ca la carte, de pe care, bineînţeles, nu lipseşte Vegeta Twist pentru Grill şi Vegeta Twist pentru Pui. Copiii au învăţat, de asemenea, să prepare bruschete, tortilla cu sardine, salată de ton şi cartofi (peste care au adăugat produsele Vegeta Twist pentru salată şi Vegeta Twist pentru cartofi). „Am fost impresionaţi de modul în care copiii au reacţionat când i-am invitat să pregătească masa alături de noi. S-au bucurat foarte tare de această experienţă, iar exuberanţa şi inocenţa lor ne-au făcut şi pe noi să ne simţim perfect”, a spus Sasa Greguric. Managerul general al companiei Podravka România a continuat: “Astfel de evenimente fac parte din ADN-ul acestei companii. Ne simţim responsabili să le oferim un strop de fericire celor care au avut mai puţin noroc în viaţă. Este modul nostru de a spune că ne pasă de societatea în care trăim şi că ne dorim să o vedem schimbată în bine în fiecare zi.” Acesta a fost doar primul dintr-o serie de evenimente de responsabilizare socială (CSR) pe care compania Podravka le are în plan în acest an.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura pufoasa cu visine si ciocolata este, asa cum ii spune si numele, foarte simplu de pregatit. Delicioasa prajitura...
Prajitura simpla cu visine si ciocolataEste vara, este cald si incercam sa evitam cat putem mancarurile grele. Salata de mai jos este perfecta pentru un pranz...
Salata de penne cu sos pestoSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii