60 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundaţiei JOYO, din sectorul 6 al Capitalei, au avut parte de o mare bucurie ieri, 13 mai, atunci când au fost vizitaţi de mai mulţi reprezentanţi ai companiei croate Podravka. Nu a fost o vizită scurtă, ci una în care oaspeţii au petrecut trei ore alături de gazdele lor. Echipa Podravka a fost condusă de managerul general al companiei, Sasa Greguric, iar invitatul special a fost Diana Luca, bloggerul oficial Vegeta, care a primit această titulatură în luna martie. Alături de copii s-a aflat şi un bucătar profesionist care, împreună cu Diana şi un grup de voluntari, le-au oferit copiiilor o experiență culinară unică și memorabilă. Aceştia au pregătit masa alături de invitaţii lor şi au realizat că gătitul înseamnă momente, nu doar reţete. Evenimentul a avut loc într-un cadru relaxant de socializare, iar copiii au fost încântaţi să înveţe câteva trucuri de la maestrul bucătar. Cea mai mare agitaţie a fost în jurul grătarului din curte, unde bucătarul le-a arătat copiilor secretele unei fripturi făcute ca la carte, de pe care, bineînţeles, nu lipseşte Vegeta Twist pentru Grill şi Vegeta Twist pentru Pui. Copiii au învăţat, de asemenea, să prepare bruschete, tortilla cu sardine, salată de ton şi cartofi (peste care au adăugat produsele Vegeta Twist pentru salată şi Vegeta Twist pentru cartofi). „Am fost impresionaţi de modul în care copiii au reacţionat când i-am invitat să pregătească masa alături de noi. S-au bucurat foarte tare de această experienţă, iar exuberanţa şi inocenţa lor ne-au făcut şi pe noi să ne simţim perfect”, a spus Sasa Greguric. Managerul general al companiei Podravka România a continuat: “Astfel de evenimente fac parte din ADN-ul acestei companii. Ne simţim responsabili să le oferim un strop de fericire celor care au avut mai puţin noroc în viaţă. Este modul nostru de a spune că ne pasă de societatea în care trăim şi că ne dorim să o vedem schimbată în bine în fiecare zi.” Acesta a fost doar primul dintr-o serie de evenimente de responsabilizare socială (CSR) pe care compania Podravka le are în plan în acest an.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii