Gastronomie cu economie Din 20 februarie, de luni – vineri, de la ora 21:20 Bucătarii Allegra McEvedy și Paul Merrett își propun să ne arate că o criză economică nu trebuie să atragă după sine sacrificii gastronomice, învățând șase familii cum să gătească mese delicioase cu un buget restrâns. În fiecare episod, Allegra și Paul se alătură unei familii, pe care o vor ajuta să mănânce mai bine și mai ieftin. Misiunea lor este să schimbe în întregime modul în care oamenii abordează mâncarea - cum o cumpără, cum o gătesc, cum o păstrează, cât risipesc și, în cele din urmă, să le arate că își pot reduce cheltuielile fără să renunţe la mesele savuroase din fiecare zi. Viață de fermier Din 22 februarie, de luni – vineri, de la ora 17:00 V-ați săturat de rutina de la birou și de alergătura din fiecare zi? V-ar plăcea să evadați într-un minunat peisaj rural? În acest concurs televizat, nouă cupluri își pun la încercare abilitățile de fermier pentru a câștiga un premiu senzațional: ocazia de a-și conduce, timp de un an, propria fermă. Împreună, cuplurile fac față unor provocări descurajante, de la transportul oilor la măcelărie şi până la creșterea animalelor şi fabricarea și comercializarea propriilor produse. Veți vedea mult bălegar, mult noroi și veți asista la multe incidente neplăcute, pe măsură ce cuplurile află cât de greu este să conduci o fermă de succes. Oare cine va fi desemnat cel mai bun fermier? Reţetele lumii Din 25 februarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00 Acest serial vă prezintă o gamă largă și variată de experiențe culinare internaționale, folosind reţete culese de la restaurante elegante cu stele Michelin sau de la simplele tarabe de la colțul străzii. Fiecare episod se petrece într-un loc diferit și vă prezintă oamenii și locurile prin prisma a ceea ce se mănâncă acolo. Nici Wickes strânge reţete minunate şi apoi revine în bucătăria sa de acasă pentru a le pune în practică. Telespectatorii sunt purtați într-un tur culinar al lumii pe care îl vor urmări cu plăcere datorită lui Nici, mereu îndrăzneață și antrenantă.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleac• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareMENIU CU DRAGOSTE DE DIETA si o combinatie perfecta: branza cu fructe de padure!
Prajitura dietetica cu crema de branza si fructe de padureSupa crema de conopida cu iaurt este o supa crema delicioasa. Reteta de supa crema de conopida are textura potrivita si aroma...
Supa crema de conopida cu iaurtO mancare rapida si pe placul tuturor, asa as descrie eu acesti ficatei de pui cu usturoi si mamaliguta.
Ficatei de pui cu usturoi si mamaligutaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii