Premiere TV Paprika februarie

(0)
postat de
Gastronomie cu economie

Din 20 februarie, de luni – vineri, de la ora 21:20Bucătarii Allegra McEvedy și Paul Merrett își propun să ne arate că o criză economică nu trebuie să atragă după sine sacrificii gastronomice, învățând șase familii cum să gătească mese delicioase cu un buget restrâns. În fiecare episod, Allegra și Paul se alătură unei familii, pe care o vor ajuta să mănânce mai bine și mai ieftin. Misiunea lor este să schimbe în întregime modul în care oamenii abordează mâncarea - cum o cumpără, cum o gătesc, cum o păstrează, cât risipesc și, în cele din urmă, să le arate că își pot reduce cheltuielile fără să renunţe la mesele savuroase din fiecare zi.

 

 

Viață de fermier

Din 22 februarie, de luni – vineri, de la ora 17:00V-ați săturat de rutina de la birou și de alergătura din fiecare zi? V-ar plăcea să evadați într-un minunat peisaj rural? În acest concurs televizat, nouă cupluri își pun la încercare abilitățile de fermier pentru a câștiga un premiu senzațional: ocazia de a-și conduce, timp de un an, propria fermă. Împreună, cuplurile fac față unor provocări descurajante, de la transportul oilor la măcelărie şi până la creșterea animalelor şi fabricarea și comercializarea propriilor produse. Veți vedea mult bălegar, mult noroi și veți asista la multe incidente ...
neplăcute, pe măsură ce cuplurile află cât de greu este să conduci o fermă de succes. Oare cine va fi desemnat cel mai bun fermier?

 

Reţetele lumii

Din 25 februarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00 

Acest serial vă prezintă o gamă largă și variată de experiențe culinare internaționale, folosind reţete culese de la restaurante elegante cu stele Michelin sau de la simplele tarabe de la colțul străzii.

Fiecare episod se petrece într-un loc diferit și vă prezintă oamenii și locurile prin prisma a ceea ce se mănâncă acolo. Nici Wickes strânge reţete minunate şi apoi revine în bucătăria sa de acasă pentru a le pune în practică. Telespectatorii sunt purtați într-un tur culinar al lumii pe care îl vor urmări cu plăcere datorită lui Nici,  mereu îndrăzneață și antrenantă.
recomandari

Prajituri Glamour
UN NOU SEZON - Din 15 iulie – duminică la 15:30
 
Eric Lanlard este un ...

citește—

Pentru inceput putina istorie
André Michelin a publicat prima editie a a cestui ghid in 1900. Ghidul ...

citește—

Mirodeniile sunt percepute drept niste adaosuri cu rol de aromatizare si condimentare a preparatelor culinare. ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.