Delicii din insule cu Peter Kuruvita Din 4 martie, de luni pana vineri, de la ora 22:25 În noua noastră emisiune, Peter Kuruvita, renumitul bucătar din Sidney, se aventurează în unele dintre cele mai fascinante comunități insulare din lume, din Filipine până în Indonezia, apoi în Vanuatu și, în cele din urmă, în uimitoarele Insule Cook. Emisiunea Delicii din insule cu Peter Kuruvitaprezintă o varietate de preparate și explorează bucătăria diferită a fiecărei insule, trecând dincolo de imaginea acestor culturi exotice și intrând în bucătăriile locale pentru a descoperi istoria din spatele preparatelor culinare. Peter îmbină tehnici tradiționale și moderne pentru a crea o mare varietate de mâncăruri spectaculoase. Rick Stein - Escapade mediteraneene Din 11 martie, de luni pana vineri, de la ora 16:55 Inspirat de mâncarea bună, de care îţi aduci aminte oricând în viaţă, Rick Stein călătoreşte prin zona mediteraneană, vizitând insule şi locuri care emană o senzaţie vibrantă prin spiritul, istoria şi mâncărurile specifice acestor zone. De la condimente şi arome deosebite şi până la utilizarea generoasă a vinului şi verdeţurilor, mâncărurile mediteraneene formează un mozaic culinar plin de culoare, arome şi miresme create de arabi, greci, italieni, spanioli şi turci. Alăturaţi-vă lui Rick în timp ce călătoreşte din Corsica până în Creta, direct prin leagănul culinar al lumii occidentale. Bucătăria Nigellei Din 11 martie, de luni pana vineri, de la ora 21:20 Nigella Lawson este plină de pasiune şi entuziasm şi vă prezintă reţete pentru un stil de viață modern. Ea vă arată rețete ușor de realizat, rapide și spectaculoase dar și unele mai complexe, pe care le puteţi prepara în weekend sau ori de câte ori aveţi timp. Nigella creează preparate uimitoare pentru zile solicitante și ne prezintă moduri incitante și inventive de a găti o masă delicioasă din ce mai rămâne de la alte preparate. Emisiunea vă aduce sfaturi despre gătitul mâncării acasă, cu ingrediente simple și accesibile, care transformă fiecare zi obişnuită într-una specială. Nigella va răspunde la întrebări diverse legate de gastronomie. Motto-ul acestei emisiuni este: mâncare adevărată pentru oameni adevărați și o viață adevărată. Nigella oferă soluții şi sfaturi, de care se pot folosi gospodinele chiar în bucătăriile lor.
Rick Stein – Spania Din 19 martie, de luni pana vineri, de la ora 16:55 Rick Stein a vizitat Spania pe vremea când era copil. În trecut, bucătăria franceză şi italiană au fost renumite pentru fineţea lor superioară, însă datorită unui grup de bucătari spanioli cu adevărat devotaţi şi entuziasmului tot mai mare pentru aromele robuste, toate acestea s-au schimbat. În opinia lui Rick, nimeni nu prepară peştele cu mai mult respect ca un spaniol veritabil. Tot ei, spune Rick, ştiu să pregătească şi cele mai bune preparate la grătar. Acum Rick străbate ţara în lung şi-n lat, într-o dubiţă veche, pe cărări nebătătorite, pentru a descoperi spiritul autentic („duende”) al gastronomiei spaniole. Cu James Martin în Britania Din 19 martie, de luni pana vineri, de la ora 20:00 În această serie captivantă, în care călătoriile se îmbină perfect cu reţetele delicioase, prietenosul bucătar James Martin călătoreşte în Britania, urmând traiectoria din anii studenţiei sale în domeniul culinar, pregătind mâncăruri din gastronomia franţuzească clasică, la care adaugă o notă britanică. Acompaniat de bucătarii britanici Hairy Bikers, Laurence Keogh şi Martin Bluno, James începe fiecare zi cu o vizită la piaţa locală unde degustă şi cumpără cele mai proaspete alimente. Apoi acesta îşi va alege un loc destul de atipic, unde îşi va pregăti mâncărurile delicioase. Rezultatul: fiecare masă pregătită abundă de spontaneitate şi de frumoasele împrejurimi farnceze. Cu reţete de-ţi lasă gura apă, tachinări pline de duh şi peisaje uluitoare, această serie este o adevărată inspiraţie atât pentru gurmanzi, cât şi pentru amatorii de călătorii. Cu F de la Fantastic, Best of Din 31 martie, de luni pana vineri, de la ora 20:00 Această emisiune le oferă telespectatorilor o abordare îndrăzneață, modernă și dură a universului culinar. Nu lipsesc actualitățile din domeniu, interviurile cu celebrități, momentele de senzație și provocările. Emisiunea abundă de energie, ritm alert și bogăție vizuală, făcând valuri în universul culinar și nu numai. Nu pierdeţi cele mai frumoase momente surprinse de camerele de filmat, alături de bucătarul Ramsay!
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii