Recomandarile TV Paprika pentru iunie

Recomandarile TV Paprika pentru iunie

Bucătăriile maeştrilor, seria 2 Din 5 iunie – de luni până vineri la 20:30 Emisiunea vă invită într-o incursiune în bucătăriile unor adevăraţi maeştrii culinari. Aceştia vă vor prezenta felurile de mâncare pe care le pregăteasc acasă pentru familia şi prietenii lor, după ce şi-au încheiat programul de lucru la restaurant şi şi-au atârnat halatele albe în cui. Această serie are 40 de episoade, prin intermediul cărora telespectatorii se vor familiariza cu bucătarii şi vor putea trage cu ochiul la reţetele pe care aceştia le prepară chiar în bucătăriile lor. În fiecare episod, bucătarii noștri vă vor invita în bucătăriile proprii, unde vor prepara feluri deliocioase de mâncare şi vor spune poveşti care stau la baza preparatelor gătite. Dacă vreţi să fiţi un bucătar veritabil, nu pierdeţi această emisiune care vă prezintă delicii şi sfaturi culinare excepţionale.   Perfect Din 11 iunie – de luni până vineri la 22:00 Cine prepară oare cea mai bună friptură? Dar cel mai savuros meniu autentic italienesc? Răspunsurile acestor întrebări le veți regăsi în Perfect, emisiunea care are ca invitați doi bucătari renumiți, care vor concura unul împotriva celuilalt. Fiecare episod se va concentra pe un anumit segment al bucătăriei internaționale sau pe un anumit tip de alimente. Cei doi bucătari se vor duela timp de trei runde, pentru ca la sfârșitul acestora să fie încoronat regele meniului ales, care poate include fripturi, plăcinte, produse pentru picnic sau budinci delicioase. Printre bucătarii de renume care vor participa la acest duel, se numără: Ken Hom, Allegra McEvedy, Maria Elia și Mark Sargeant. Cu toții vă vor arăta ce gătesc și de ce cred ei că mâncarea lor este perfectă. Juriul este format din membrii Institutului Național Al Femeilor Pentru Prăjituri sau din adevărați devoratori de fripturi, care vor degusta preparatele și vor hotărî care dintre ele pot fi considerate perfecte. Entuziasmul acestor bucătari precum și experiența pe care fiecare dintre ei o are vor transforma orice tip de bucătar într-un adevărat maestru. Și pentru că toate preparatele vor putea fi gătite de telespectatori în propriile bucătării, cu toții vor putea pune pe mese… mâncarea perfectă!      

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
2
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Ciorba de salata verde
3
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Carnati de porc cu cartofi taranesti
4
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
5
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Parteneri
Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor
Bucataras.RO

Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor

Am pregătit o rețetă rapidă si delicioasă de cartofi tip acordeon, la cuptor. Condimentul de cartofi de la Delikat le-a...

Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola