Recomandarile TV Paprika pentru iunie

(0)
postat de
Bucătăriile maeştrilor, seria 2

Din 5 iunie – de luni până vineri la 20:30Emisiunea vă invită într-o incursiune în bucătăriile unor adevăraţi maeştrii culinari. Aceştia vă vor prezenta felurile de mâncare pe care le pregăteasc acasă pentru familia şi prietenii lor, după ce şi-au încheiat programul de lucru la restaurant şi şi-au atârnat halatele albe în cui.

Această serie are 40 de episoade, prin intermediul cărora telespectatorii se vor familiariza cu bucătarii şi vor putea trage cu ochiul la reţetele pe care aceştia le prepară chiar în bucătăriile lor.

În fiecare episod, bucătarii noștri vă vor invita în bucătăriile proprii, unde vor prepara feluri deliocioase de mâncare şi vor spune poveşti care stau la baza preparatelor gătite.

Dacă vreţi să fiţi un bucătar veritabil, nu pierdeţi această emisiune care vă prezintă delicii şi sfaturi culinare excepţionale.

 

Perfect

Din 11 iunie – de luni până vineri la 22:00Cine prepară oare cea mai bună friptură? Dar cel mai savuros meniu autentic italienesc? Răspunsurile acestor întrebări le veți regăsi în Perfect, emisiunea care are ca invitați doi bucătari renumiți, care vor concura unul împotriva celuilalt.Fiecare episod se va concentra pe un anumit segment al bucătăriei internaționale sau pe un anumit tip de alimente. Cei doi bucătari se vor ...
duela timp de trei runde, pentru ca la sfârșitul acestora să fie încoronat regele meniului ales, care poate include fripturi, plăcinte, produse pentru picnic sau budinci delicioase.

Printre bucătarii de renume care vor participa la acest duel, se numără: Ken Hom, Allegra McEvedy, Maria Elia și Mark Sargeant. Cu toții vă vor arăta ce gătesc și de ce cred ei că mâncarea lor este perfectă. Juriul este format din membrii Institutului Național Al Femeilor Pentru Prăjituri sau din adevărați devoratori de fripturi, care vor degusta preparatele și vor hotărî care dintre ele pot fi considerate perfecte.

Entuziasmul acestor bucătari precum și experiența pe care fiecare dintre ei o are vor transforma orice tip de bucătar într-un adevărat maestru. Și pentru că toate preparatele vor putea fi gătite de telespectatori în propriile bucătării, cu toții vor putea pune pe mese… mâncarea perfectă!

 

 

 
recomandari

Regulamentul acestei campanii este deosebit de simplu. La fiecare inceput de luna premiem utilizatorul care a ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.