Romania participa la campionatul mondial de catering

Campionatul Mondial de Catering, are loc la Lyon intre 22 si 26 ianuarie si este inclus in programul Salonului international de catering, industrie alimentara si hoteliera (Salon International de la Restauration et de l’Alimentation – SIRHA ) La concurs va participa si maestrul in arta culinara Nicolae Nejloveanu, insa in calitate de jurat. In cadrul Salonului international mai au loc o serie de alte evenimente si competitii intre care amintim: Cupa mondiala de patiserie franceza, prima editie a competitiei, deschisa tuturor profesionistilor europeni, Trofeul macelarului, Bocuse d’Or, Festivalul de creativitate gastronomica, Competitia nationala dedicata producatorilor de branzeturi si multe alte evenimente. SIRHA este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din Europa, la care anual particpia peste 10.000 de maestri bucatari din peste 130 de tari. Salonul international de catering, industrie alimentara si hoteliera in cifre se prezinta astfel:
2098 expozanti
140.000 vizitatori
600 noi produse (intre care 150 premiere mondiale)
10.000 de bucatari din 136 de tari
1200 demonstratii zilnic

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci