Campionatul Mondial de Catering, are loc la Lyon intre 22 si 26 ianuarie si este inclus in programul Salonului international de catering, industrie alimentara si hoteliera (Salon International de la Restauration et de l’Alimentation – SIRHA ) La concurs va participa si maestrul in arta culinara Nicolae Nejloveanu, insa in calitate de jurat. In cadrul Salonului international mai au loc o serie de alte evenimente si competitii intre care amintim: Cupa mondiala de patiserie franceza, prima editie a competitiei, deschisa tuturor profesionistilor europeni, Trofeul macelarului, Bocuse d’Or, Festivalul de creativitate gastronomica, Competitia nationala dedicata producatorilor de branzeturi si multe alte evenimente. SIRHA este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din Europa, la care anual particpia peste 10.000 de maestri bucatari din peste 130 de tari. Salonul international de catering, industrie alimentara si hoteliera in cifre se prezinta astfel:
2098 expozanti
140.000 vizitatori
600 noi produse (intre care 150 premiere mondiale)
10.000 de bucatari din 136 de tari
1200 demonstratii zilnic
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaEu asa am gasit reteta, asa o dau mai departe. Nu prea stiu daca se incadreaza la paste sau la salate, cert e ca este foarte...
Salata de paste cu sparanghel si suncaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii