Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara

(0)
postat de
VINVEST Timişoara este cea mai cuprinzătoare manifestare dedicată industriei vitivinicole din România. În spaţiul expoziţional al Centrului Regional de Afaceri Timişoara, reprezentanţi de marcă ai acestui important segment îşi promovează produsele atât în faţa connaisseurilor şi amatorilor de vin, cât şi a celor care vor să afle cum se degustă corect un vin, care îi sunt calităţile sau cum se asortează vinul cu mâncărurile preferate.

 

Salonul VINVEST Timişoara a încercat să vină în fiecare an cu noutăţi.  În 2012, în cel de-al nouălea an de existenţă, VINVEST se concentrează pe atragerea publicului către vinurile româneşti.

Prima noutate a ediţiei din acest an o reprezintă un eveniment de degustare a vinurilor prezente în Salon. Organizat într-o sală de protocol a Centrului Regional de Afaceri, în seara de 15 martie, evenimentul adună toată lumea bună a Timişoarei, iar cap de listă sunt şefii oficiilor consulare din Timişoara. Alături de ei vor lua parte autorităţi locale şi regionale, manageri ai multinaţionalelor din regiune, directori ai companiilor importante din judeţul Timiş, personalităţi culturale şi sociale, jurnalişti etc.

În faţa unui asemenea public select, expozanţii de vin vor deschide cele mai bune vinuri pe care le au în crame. Este un bun prilej ca producătorii să le explice ...
invitaţilor ce înseamnă munca lor în vie şi care este rezultatul.

  

Cea de-a doua noutate a Salonului VINVEST va avea loc chiar în perioada de desfăşurare a acestuia, între 6-8 aprilie 2012. Un grup de jurnalişti români şi străini specializaţi în turism va veni la Timişoara într-o vizită de lucru, pentru a participa la activităţile Salonului, dar şi pentru a vizita cramele din vestul ţării. Pentru că una din preocupările VINVEST a fost promovarea cramelor ca destinaţii turistice, jurnaliştii specializaţi în turism vor avea ocazia să descopere noutăţile şi schimbările petrecute în ultima perioadă în turismul vitivinicol.

 

 

 

Chiar dacă nu mai este o noutate, ci dimpotrivă, un reper de tradiţie, VINVEST anunţă că şi în acest an va organiza Concursul Naţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice VINVEST, în perioada 4-5 aprilie 2012.  Fiind una din puţinele competiţii care a reuşit să-şi păstreze continuitatea şi să respecte reglementările impuse de Organuzaţia Internaţională a Viei şi Vinului (OIV), Concursul VINVEST rămâne un reper în promovarea vinului şi băuturilor alcoolice de calitate.

 

Expert degustător Lucia Pîrvu

Director VINVEST
recomandari

Pe lângă prezentarea ediţiei a IX-a a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST Timişoara, ale cărei ...

citește—

Exista vinuri care trebuie baute la cel mult doi ani dupa imbuteliere. Dupa acest interval vinul incepe sa isi ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.