În cadrul târgului, vizitatorii vor găsi dulciuri şi delicatese din cele mai variate: de la prăjituri delicioase de casă şi cozonac, tarte, miere de albine, specialităţi internationale, baclava, ciocolată cu condimente şi cupcakes, până la praline belgiene fine, zeci de sortimente de ceaiuri, cafea proaspăt prăjită şi esenţe naturale. În plus, veţi lua parte la demonstraţii culinare în care veţi descoperi secretele celor mai bune dulciuri preparate pe loc din ingrediente naturale , iar cei mici vor fi pictaţi pe faţă, totul într-o atmosferă de Halloween. Accesul vizitatorilor este gratuit! Evenimentul debutează vineri la 10:00 şi se încheie duminică la 19:00 Mai multe detalii pe www.facebook.com/SweetFest si la tel : 0740.198.501
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloPieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai sus te va ajuta sa iti...
Piept de pui in crusta de mustarSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii