Am condimentat pestele cu putina sare si l-am prajit. Am spart ouale si le-am batut bine, am adaugat zema de lamaie si am condimentat cu sare si piper
Am condimentat pestele cu putina sare si l-am prajit.
Am spart ouale si le-am batut bine, am adaugat zema de lamaie si am condimentat cu sare si piper si am mai batut inca un pic ouale.
Am adaugat cascavalul si am amestecat. Am sfarmat bine pestele si am adaugat si pestele si am amestecat.
Am adaugat faina si pesmetul, am amestecat bine si l-am pus intr-un lighenas mai mic si l-am pus in frigider pentru o ora.
Dupa o ora l-am scos si l-am modelat in bilute.
Le-am dat prin faina. Am batut separat 2 oua si am mai adaugat 100 ml lapte.
Le-am asezat toate intr-o cutie si le-am pus in congelator pentru 2 ore.
Dupa doua ore am scos cateva si am prajit in ulei incalzit bine, am pus pe rand cate o biluta ca sa nu se imprastie.
Reteta propusa de Polyanna

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii