Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu
detalii rețetă—Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute
detalii rețetă—Pentru pui cu bame si vin alb spalati foarte bine bamele, apoi opariti-le cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in
detalii rețetă—Pentru bame cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie
detalii rețetă—Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele
detalii rețetă—Pentru puiul cu bame si vin se prajesc usor bucatile de pui in unt sau in untura, se adauga o ceapa tocata si un
detalii rețetă—Pentru bame cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Intre timp se curata bamele de codita, se
detalii rețetă—Se curata bamele de codite, se spala cu apa calda si se pun intr-un vas emailat. Se toarna peste ele un litru de
detalii rețetă—Se taie carnea bucati cit mai egale, se rastoarna bamele. Se adauga ceapa taiata marunt si prajita in ulei, sarea,
detalii rețetă—Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se adauga apa calda (ca sa cuprinda carnea) si o ceapa
detalii rețetă—Se taie carnea in bucati potrivite care se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca
detalii rețetă—Se taie carnea in bucati si se prajeste in grasime. Se fierb in apa clocotita 5 minute bamele, care se limpezesc
detalii rețetă—