Pentru bame cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Intre timp se curata bamele de codita, se oparesc cu bors sau cu otet indoit cu apa.
Pentru bame cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi. Intre timp se curata bamele de codita, se oparesc cu bors sau cu otet indoit cu apa. Se clatesc apoi in mai multe ape reci. Se scurg bine. Se pun in cratita cu bame numai cand aceasta este aproape fiarta. Se adauga sare, bulion sau rosii taiate in doua si fara seminte. Cand sunt aproape gata, se adauga un paharel de vin si se dau la cuptor.
Bamele cu carne se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii