Cabanosul in aluat se pregateste usor si este foarte gustos. Pentru acest aperitiv cu carne aveti nevoie de foietaj crud.
Cabanosul in aluat se pregateste usor si este foarte gustos. Pentru acest aperitiv cu carne se intinde aluatul in foaie groasa de jumatate de centimetru, se taie sub forma de dreptunghiuri egale si pe fiecare dreptunghi se pune cate o bucatica de cabanos de marimea dreptunghiului. Se ruleaza, se unge cu ou batut si se coace la foc iute.
Cabanosul in aluat se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii