Ceapa umpluta cu carne de pui este un aperitiv foarte gustos pe baza de legume si carne. Ingredientele necesare
detalii rețetă—Icrele de crap sunt deasupra celor de stiuca, chiar si a celor negre! Numaidecat asemenea salata trebuie cu
detalii rețetă—Pentru ceapa umpluta cu orez se aleg cepe frumoase, de marime potrivita. Se scobesc miezurile si se pun sa fiarba
detalii rețetă—Pentru ceapa umpluta cu usturoi se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita. Se scobesc cepele. Se piseaza in
detalii rețetă—Pentru ceapa umpluta cu legume si nuci se aleg cepe de marime mijlocie, se curata si se fierb in apa cu sare pana
detalii rețetă—Carnea se toaca marunt, orezul se fierbe iar ceapa se taie marunt. Se aleg foile pentru varza, umpluta iar restul
detalii rețetă—Fara sa curatati ceapa de foi, taiati partea de deasupra a fiecarei cepe, apoi cu o lingurita scoateti miezul
detalii rețetă—Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, se taie felii lungi de 10 cm si se frig pe gratar. Ceapa
detalii rețetă—Se spala orezul si se adauga peste ceapa, adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva
detalii rețetă—Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua
detalii rețetă—Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se tocheaza marunt. Se pregateste umplutura,
detalii rețetă—