Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda) se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite,
Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda)
se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite, rahatul si stafidele (optional), esenta de vanilie si coaja rasa de la o portocala.
Albusurile se bat spuma cu telul sau mixerul si se inglobeaza usor in galbenusuri. Se inglobeaza si faina.
Se pune compozitia in tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina.
Se coace la cuptor, la foc potrivit 45 min.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii