Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza
detalii rețetă—Cozonacul cu nuca si migdale este delicios, pufos, perfect pentru masa de sarbatoare. Cozonacul umplut cu nuca si
detalii rețetă—Cozonacul cu branza este o alternativa la clasica reteta de cozonac umplut cu mac, nuca sau rahat. Este la fel de
detalii rețetă—Guguluf cu nuca, mac si gem de caise este o reteta de cozonac perfecta pentru masa de Craciun sau pentru orice
detalii rețetă—Pentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.
detalii rețetă—Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
detalii rețetă—Cozonacul impletit cu mac, stafide si rahat este extrem de delicios si poate lua parte la orice masa festiva. Se
detalii rețetă—Pentru cozonacul cu mac se spala macul cu apa rece, se pune apoi intr-o cratita si se toarna peste el apa
detalii rețetă—Baigli sau saviecute, cum li se mai spune, sunt de fapt niste cozonaci cu mai putin aluat. Pentru reteta de baigli
detalii rețetă—Intr-un vas mic se pun la fiert 50 ml de lapte, apoi se adauga 2 linguri de faina, se amesteca fara sa ramana
detalii rețetă—Colacii cu mac sunt deliciosi, sunt o varianta individuala a cozonacului, cu mai multa umplutura si usor de pus la
detalii rețetă—