cozonac cu rahat


Cozonac oparit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

detalii rețetă—

Cozonaci impletiti cu mac, stafide si rahat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cozonacul impletit cu mac, stafide si rahat este extrem de delicios si poate lua parte la orice masa festiva. Se

detalii rețetă—

Cozonac gustos cu nuca si rahat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Cozonacul cu nuca si rahat este delicios si simplu de pregatit. pentru a face aceasta reteta de cozonac va trebuie

detalii rețetă—

Cozonac cu nuca si rahat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:10m 

Aceasta reteta de cozonac cu nuca si rahat este una delicioasa si foarte simpla. Pentru a pregati aceasta reteta de

detalii rețetă—

Cozonac cu migdale si rahat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Cozonac cu migdale si rahat este o reteta de cozonac delicioasa care poate fi facuta la orice sarbatoare. Pentru

detalii rețetă—

Cozonac cu nuca, rahat si cacao

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Reteta de cozonac cu nuca, rahat si cacao este o reteta minunata de cozonac de casa, pe care il puteti pregati

detalii rețetă—

Cozonac cu nuca, mac si rahat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:20m 

Intr-un vas mic se pun la fiert 50 ml de lapte, apoi se adauga 2 linguri de faina, se amesteca fara sa ramana

detalii rețetă—

Cozonac impletit cu cacao

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

O reteta de cozonac pufos, impletit, cu mac, cacao si rahat. O reteta deosebita de cozonac perfecta pentru orice

detalii rețetă—

Cozonac gustos cu diverse umpluturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.

detalii rețetă—

Cozonac cu stafide si rahat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Drojdia se dizolva in cinci linguri de lapte, adaugandu-se doua lingurite de zahar si patru linguri de faina. Se

detalii rețetă—