Mamaliga prajita

Se face o mamaliguta mai vartoasa din malai, apa si sare. Cand s-a racit se taie in felii groase de 1 cm jumate, si se pun la prajit in ulei fierbinte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr malai
  • 150 ml apa
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se face o mamaliguta mai vartoasa din malai, apa si sare. Cand s-a racit se taie in felii groase de 1 cm jumate, si se pun la prajit in ulei fierbinte.
Se servesc fierbinti cu legume sote.

Alte retete:

Chiftele

Dovlecei la cuptor

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci