Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul
detalii rețetă—Pulpa de miel dezosata se curata de grasime si de pielite. Se bate cu ciocanelul pentru snitele astfel incat sa se
detalii rețetă—Mielul cu macris se pregateste la fel ca mielul cu spanac. Cand este aproape gata, se adauga putina zeama de
detalii rețetă—Pentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de
detalii rețetă—Se taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand
detalii rețetă—Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala
detalii rețetă—Se curata carnea, se spala si se taie in bucati, apoi se pune la fiert, intr-un vas acoperit, cu uleiul indoit cu
detalii rețetă—Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc
detalii rețetă—Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc
detalii rețetă—Se rumenesc, cu o lingura de untura, bucatile de carne si o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de faina. Se
detalii rețetă—Carnea bine spalata si taiata bucati se rumeneste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, faina, spanacul (foarte
detalii rețetă—Se taie carnea in bucati potrivite si se inabusa in ulei pe foc mic, intr-un vas acoperit cu capac. Cind incepe sa
detalii rețetă—