Mucenicii moldovenesti sau sfintisorii sunt facuti din aluat pufos si aromat, in forma cifrei 8, rumeniti in
detalii rețetă—Mucenicii muntenesti sunt mici si uscati in cuptor, apoi fierti in apa cu zahar, presarati cu nuca si scortisoara,
detalii rețetă—Sfintisorii cu nuca si miere de albine sunt desertul sau gustarea dulce ideale in perioada postului. Sunt niste
detalii rețetă—Mucenicii muntenesti fierti cu portocala este o mancare de post ce poate fi servita ca si desert. Se face un aluat
detalii rețetă—Mucenicii fierti cu nuca este o mancare de post foarte cunoscuta si delicioasa. Intr-un castron punem faina,
detalii rețetă—Turta de Macinci se face doar de mucenici in regiunea Gorjului. SE zice ca turta in care e ascuns banutul iti va
detalii rețetă—Mucenicii cu miere si nuca fac parte din retetele de post foarte gustoase. Mucenicii moldovenesti de post sunt
detalii rețetă—Mucenici moldovenesti este o reteta traditional romaneasca. Mucenicii se pregatesc in fiecare an pe data de 9
detalii rețetă—Mucenicii pot fi pregatiti si de post, nu doar din aluat de cozonac. Reteta de mucenici de post este delicioasa, o
detalii rețetă—Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si o lingura de faina. Se lasa sa creasca. Se fierb doua cani de
detalii rețetă—Aluatul: Se pune faina, si la mijloc se creaza spatiu in care se pun uleiul, apa calduta, sarea si se
detalii rețetă—Se inmoaie zaharul si drojdia, impreuna cu putina apa calduta, acestea de pun in mijlocul unui pumn de faina
detalii rețetă—Mucenicii moldovenesti sau sfintisorii sunt facuti din aluat pufos si aromat, in forma cifrei 8, rumeniti in
detalii rețetă—Mucenicii muntenesti sunt mici si uscati in cuptor, apoi fierti in apa cu zahar, presarati cu nuca si scortisoara,
detalii rețetă—