Se pune ceapa taiata marunt cu morcovul dat pe razatoare si un catel de usturoi zdrobit la calit in unt 5 minute. Dovleacul taiat cuburi sau ras se pu
Se pune ceapa taiata marunt cu morcovul dat pe razatoare si un catel de usturoi zdrobit la calit in unt 5 minute. Dovleacul taiat cuburi sau ras se pune si el la calit 3 min peste celelalte; se toarna supa se legume ( fierbinte); se lasa la fiert cam 20 minute.
Se mixeza totul.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii