Carnea taiata bucatele, se fierbe inabusit impreuna cu o ceapa impartita in sferturi. Cind este aproape gata, se adauga vinetele taiate in lung si apo
Carnea taiata bucatele, se fierbe inabusit impreuna cu o ceapa impartita in sferturi. Cind este aproape gata, se adauga vinetele taiate in lung si apoi rosiile, verdeata si usturoiul si se pun la cuptor.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii