Cafele

Reteta Espresso cu inghetata de caramel si sirop de migdale

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 05m 
gatire reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 10-01-2017
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

1 portii

   1 espresso
   100 ml lapte
   2 cupe de inghetata
   10 – 15 ml sirop de migdale

mod de preparare

• Puneti in pahar sau cana o cupa de inghetata si siropul de migdale
• Preparati peste un espresso la espresorul Brevill Prima Latte
• Apoi turnati laptele rece peste.
Recomandari:
Folositi cafea 100% Arabica.

Savurati cu placere!
Incearca si Cafea cu rom
Daca ti-a placut reteta noastra "Espresso cu inghetata de caramel si sirop de migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cafele

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.