Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine pentru anotimpul de toamna, este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui sa fie nelipsita de pe masa noastra. Ea este bogata in vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, sodiu, calciu, sulf, cupru, fier, iod, potasiu, acid folic si antioxidanti. Sfecla rosie este usor de digerat si este bogata in apa (peste 90 %), zaharuri, fibre. Este bogata in substante vegetale care usureaza eliminarea grasimilor, acid glutamic, un aminoacid care stimuleaza activitatea sistemului nervos. Deci avem suficiente motive de a consuma sfecla rosie in diverse forme, de aceea eu am ales un "bors moldovenesc" cu sfecla rosie.

Ciorba de sfecla rosie
Foto 1/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 2/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 3/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 4/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 5/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 6/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 7/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 8/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 9/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 10/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 11/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 12/13
Ciorba de sfecla rosie
Foto 13/13
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori