Prima zi din februarie mi-a adus o raceala groaznica si asa m-am hotarat sa imi pregatesc o ciorba care sa ma scoata din boala,cu mult zarzavat dar si carne slaba de porc.A iesit senzational de buna si vreau sa va impartasesc si modul de preparare.Initial am zis ca fac o ciorba acra ,cu o mana de orez,dar am renuntat la orez si am adaugat usturoi,oua si smantana multa!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii