Ciuperci umplute cu parmezan

Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline. Se lasa sa se racoreasca si se amest

Ciuperci umplute cu parmezan
Foto 1/7
Ciuperci umplute cu parmezan
Foto 2/7
Ciuperci umplute cu parmezan
Foto 3/7
Ciuperci umplute cu parmezan
Foto 4/7
Ciuperci umplute cu parmezan
Foto 5/7
Ciuperci umplute cu parmezan
Foto 6/7
Ciuperci umplute cu parmezan
Foto 7/7
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci