Gem de struguri

Toamna aceasta am avut struguri foarte dulci,era păcat să nu profităm de ei. O reţetă cu ingrediente puţine,foarte migăloasă,dar pot să vă spun că rezultatul este un deliciu,oricât de obositor a fost,era păcat să nu le punem la păstrare în cămară. Si pentru că după ce am cules strugurii pentru vin,tot au mai rămas foarte mulţi,m-am gândit să fac şi nişte gem. De fapt,văzusem pe blogul Angelicăi ,Angel’s food, dulceaţă de struguri.Tare mult mi-a plăcut ideea. Doar ca Angelica a păstrat cojile întregi.Noua nu ne plac aşa şi m-am gândit să le pasez în blender. Si pentru că strugurii erau foarte dulci am pus şi mai puţin zahăr. Si uite aşa,azi am pregătit a cincea repriză de gem de struguri.

Gem de struguri
Foto 1/26
Gem de struguri
Foto 2/26
Gem de struguri
Foto 3/26
Gem de struguri
Foto 4/26
Gem de struguri
Foto 5/26
Gem de struguri
Foto 6/26
Gem de struguri
Foto 7/26
Gem de struguri
Foto 8/26
Gem de struguri
Foto 9/26
Gem de struguri
Foto 10/26
Gem de struguri
Foto 11/26
Gem de struguri
Foto 12/26
Gem de struguri
Foto 13/26
Gem de struguri
Foto 14/26
Gem de struguri
Foto 15/26
Gem de struguri
Foto 16/26
Gem de struguri
Foto 17/26
Gem de struguri
Foto 18/26
Gem de struguri
Foto 19/26
Gem de struguri
Foto 20/26
Gem de struguri
Foto 21/26
Gem de struguri
Foto 22/26
Gem de struguri
Foto 23/26
Gem de struguri
Foto 24/26
Gem de struguri
Foto 25/26
Gem de struguri
Foto 26/26
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc