Gem de struguri

Toamna aceasta am avut struguri foarte dulci,era păcat să nu profităm de ei. O reţetă cu ingrediente puţine,foarte migăloasă,dar pot să vă spun că rezultatul este un deliciu,oricât de obositor a fost,era păcat să nu le punem la păstrare în cămară. Si pentru că după ce am cules strugurii pentru vin,tot au mai rămas foarte mulţi,m-am gândit să fac şi nişte gem. De fapt,văzusem pe blogul Angelicăi ,Angel’s food, dulceaţă de struguri.Tare mult mi-a plăcut ideea. Doar ca Angelica a păstrat cojile întregi.Noua nu ne plac aşa şi m-am gândit să le pasez în blender. Si pentru că strugurii erau foarte dulci am pus şi mai puţin zahăr. Si uite aşa,azi am pregătit a cincea repriză de gem de struguri.

Gem de struguri
Foto 1/26
Gem de struguri
Foto 2/26
Gem de struguri
Foto 3/26
Gem de struguri
Foto 4/26
Gem de struguri
Foto 5/26
Gem de struguri
Foto 6/26
Gem de struguri
Foto 7/26
Gem de struguri
Foto 8/26
Gem de struguri
Foto 9/26
Gem de struguri
Foto 10/26
Gem de struguri
Foto 11/26
Gem de struguri
Foto 12/26
Gem de struguri
Foto 13/26
Gem de struguri
Foto 14/26
Gem de struguri
Foto 15/26
Gem de struguri
Foto 16/26
Gem de struguri
Foto 17/26
Gem de struguri
Foto 18/26
Gem de struguri
Foto 19/26
Gem de struguri
Foto 20/26
Gem de struguri
Foto 21/26
Gem de struguri
Foto 22/26
Gem de struguri
Foto 23/26
Gem de struguri
Foto 24/26
Gem de struguri
Foto 25/26
Gem de struguri
Foto 26/26
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori