Paine in ghiveci

Masurati 125 g faina si framantati cu 75 g apa calduta in care ati dizolvat drojdia proaspata. Obtineti o bila de aluat elastic careia ii faceti o cru

Paine in ghiveci
Foto 1/8
Paine in ghiveci
Foto 2/8
Paine in ghiveci
Foto 3/8
Paine in ghiveci
Foto 4/8
Paine in ghiveci
Foto 5/8
Paine in ghiveci
Foto 6/8
Paine in ghiveci
Foto 7/8
Paine in ghiveci
Foto 8/8
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci