Paine in ghiveci

Masurati 125 g faina si framantati cu 75 g apa calduta in care ati dizolvat drojdia proaspata. Obtineti o bila de aluat elastic careia ii faceti o cru

Paine in ghiveci
Foto 1/8
Paine in ghiveci
Foto 2/8
Paine in ghiveci
Foto 3/8
Paine in ghiveci
Foto 4/8
Paine in ghiveci
Foto 5/8
Paine in ghiveci
Foto 6/8
Paine in ghiveci
Foto 7/8
Paine in ghiveci
Foto 8/8
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori