Pulpa de miel la Crock-Pot

Carnea de miel este o carne rosie recomandata si de cei mai multi dintre nutritionisti . Aveti insa grija de unde cumparati carne de miel ,iar dupa portionare aseazti-o rapid in congelator , este o carne usor perisabila. Mie imi place sa o marinez inainte de gatire. De aceasta data am marinat carnea de miel in pudra de curcuma , amestecata cu vin rosu , boia de ardei ,sare si piper si am gatit-o la slow cooker timp de 6 ore. A iesit foarte frageda si gustoasa .

Pulpa de miel la Crock-Pot
Foto 1/2
Pulpa de miel la Crock-Pot
Foto 2/2
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc