Carnea de miel este o carne rosie recomandata si de cei mai multi dintre nutritionisti . Aveti insa grija de unde cumparati carne de miel ,iar dupa portionare aseazti-o rapid in congelator , este o carne usor perisabila. Mie imi place sa o marinez inainte de gatire. De aceasta data am marinat carnea de miel in pudra de curcuma , amestecata cu vin rosu , boia de ardei ,sare si piper si am gatit-o la slow cooker timp de 6 ore. A iesit foarte frageda si gustoasa .
Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce. Intr-un bol punem pudra de curcuma ,50 ml vin rosu, boia , sare,piper si mustarul si omogenizam . Cu aceasta marinata frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate partile . Punem carnea intr-o punga si dam la frigider pentru 12 ore. Din cand in cand mai scoatem si mai masam putin pe toate partile fara a mai scoate carnea din punga. A doua zi punem carnea in vasul de la Slow Cooker, adaugam 150 ml vin , usturoiul taiat in felii , frunzele de dafin si frunzele de leusean . Pornim aparatul si il setam la temperature joasa pentru 6 ore. Trebuie sa uitam de carne. Serviti cu legume sotate sau piure de cartofi .
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacao• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacAdor magiunul! Eu nu prea fac dulceturi dar pe asta trebuia sa-l incerc sa-l fac singura, in copilarie era una din...
Magiun de prune cu nuca
Comentarii