Beneficiile fructelor galbene vin de la culoarea imprumutata de la soare, fiind bogate in carotinoizi si bioflavonoizi. Aceste substante le dau pigmentul si functioneaza ca niste antioxidanti. In plus, au un continut ridicat de vitamina C. Toate acestea contribuie la: buna functionare a inimii imbunatatirea acuitatii vizuale stimularea digestiei stimularea imunitatii vindecarea ranilor mentinerea sanatatii pielii, a oaselor si dintilor prevenirea cancerului Acestea fiind scrise si stiute am inventat un smoothie racaoros, de vara.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii