Beneficiile fructelor galbene vin de la culoarea imprumutata de la soare, fiind bogate in carotinoizi si bioflavonoizi. Aceste substante le dau pigmentul si functioneaza ca niste antioxidanti. In plus, au un continut ridicat de vitamina C. Toate acestea contribuie la: buna functionare a inimii imbunatatirea acuitatii vizuale stimularea digestiei stimularea imunitatii vindecarea ranilor mentinerea sanatatii pielii, a oaselor si dintilor prevenirea cancerului Acestea fiind scrise si stiute am inventat un smoothie racaoros, de vara.
Umezesti bine gura paharului cu lamaie si o incarci cu scortisoara.
Fructele le tai felii si le blendezi maximum 2 minute la viteza maxima.
Torni fructele in pahar si adaugi usor laptele de soia.
Decorezi cu semintele si o frunzulita de menta si servesti imediat.
Tips& Tricks: laptele de soia aduce un plus de calciu si vitamina D, iar semintele detoxifica organismul.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii