• taie pieptul de porc triunghiuri pe partea cu soriciul
• maseaza-l bine cu ulei, sare si piper si pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• pune boabele de ienibahar, anasonul si feniculul peste
• adauga si vinul alb
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pune o tava de cuptor pe foc si cand s-a incins rastoarna toate ingriedientele din caserola in aceasta – pune prima data carnea pe partea cu soriciul
• las-o acolo pana ce vinul scade, mai pune putin ulei si da-i culoare pe fiecare parte
• adauga apa peste
• pune tava in cuptorul incins in prealabil la 160⁰C, pentru 2 ore – 2 ore si 30 min.
• daca nu este suficient de frageda, mai las-o alte 15-30 min., pana ce carnea se va desprinde de pe os cu usurinta.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii