Aperitive cu carne

Reteta Chiftele cu piept de pui si ciuperci

portii reteta 22 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
deyutzky postat de
Postat pe: 22-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tajine cu chiftele (reteta video)"
 
Reteta mea preferata de chiftelute.

ingrediente

22 portii

   300 g piept de pui
   4 ciuperci champignon mari(cu tot cu codite)
   1 ceapa mica
   2 catei de usturoi
   1 ou
   2 felii de paine inmuiate in apa/lapte si scurse bine
   1 lingura de faina
   cateva fire de patrunjel
   sare
   piper
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Pieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol. Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta compozitie peste carne. Adaugam oul, usturoiul pisat bine sau dat prin razatoarea mica, painea scursa bine de apa/lapte, faina, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Amestecam bine compozitia. Cu mainile umede, formam chiftelutele, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc potrivit. Le prajim pana cand se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul. Pofta buna!
Incearca si Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.