Clatite gratinate, cu carne tocata

Ideala pentru aperitive si nu numai!

Portii
9
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Clatite gratinate, cu carne tocata

Ingrediente

  • 400 ml lapte
  • 1 ou mare
  • 250 gr de faina
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • 500 gr piept de pui
  • 200 gr crema de branza cu verdeata
  • 1/2 ardei gras tocat marunt
  • o lingura de ulei
  • 100 gr de cascaval ras
  • 3 linguri de smantana
  • 1 ou
  • 1 ceapa

Mod de preparare

 Pentru clatite, se amesteca ingredientele de clatite 400 ml lapte, un ou mare, 250 gr de faina, sare, piper, condimente pentru pui si se coc. E important sa le coaceti la foc mic, astfel incat sa fie coapte bine Se incinge ulei, se adauga ceapa, pieptul de pui tocat si se caleste. Se adauga si ardeiul macinat, se adauga putina apa si se fierbe. Se lasa la racit. Se adauga crema de branza in compozitia rece, dupa care se umple clatitele. Se asaza in vasul yena, se bate oul cu smantana si se adauga peste clatite in cuptor. Se gratineaza 15 minute, inainte cu 5 minute, se rade cascavalul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci