Crochete sarbesti

Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 500 gr carne de vita
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 4 linguri verdeata
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi. Se paseaza, dupa ce s-au fiert si se lasa la racit. Se pune la calit ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Se pun impreuna cu cartofii intr-un bol si se amesteca cu verdeturile. Se sareaza, se pipereaza si se formeaza apoi mici chiftele, care se preseaza intre palme. Se trec prin faina, ou batut si pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.


Se servesc ca aperitiv, calde.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori