Crochete sarbesti

Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 500 gr carne de vita
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 4 linguri verdeata
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi. Se paseaza, dupa ce s-au fiert si se lasa la racit. Se pune la calit ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Se pun impreuna cu cartofii intr-un bol si se amesteca cu verdeturile. Se sareaza, se pipereaza si se formeaza apoi mici chiftele, care se preseaza intre palme. Se trec prin faina, ou batut si pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.


Se servesc ca aperitiv, calde.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci