Se taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cind este bine scazuta, s
Se taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cind este bine scazuta, se trece de 2-3 ori prin masina de carne, se adauga piper, nucsoara si sare si se amesteca cu ouale intregi. Se asaza jumatate din cantitatea de foi in tava unsa, stropindu-se intre ele cu unt, apoi se intinde compozitia de carne si pe deasupra se asaza restul de foi stropindu-se intre ele. Se coace la foc potrivit
Se servesc calde

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii