Rulade cu cascaval

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, f

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Rulade cu cascaval

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • un ou
  • 2 felii de paine
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 10 felii de cascaval
  • 2 lingurite de chimen

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se taie marunt.

Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se ia o tava si se unge cu unt sau ulei.

Se pune jumatate din carnea tocata, peste care, in mijloc, se aseaza feliile de cascaval.

Se pune restul de carne tocata si se baga la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana se coace.


Se lasa la racit si se serveste rece, ca aperitiv.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci